DiCO Professional Welfare Solutions
  Facebook
Εγγραφή   Εnglish
DiCOαγορά   DiCOλόγιο
Εταιρεία
Προϊόντα
Τεχνολογία
Τάσεις
Υπηρεσίες
Υποστήριξη
Διοργανώσεις
Κομμωδίκτυο
Συνεργάτες
Συνδέσεις
Επαφήμοιραστείτε την σελίδα!
μοιραστείτε την σελίδα!
F (+)

 
Μην χάσετε τις ανοιξιάτικες προσφορές της DiCO!
Επωφεληθείτε από τις τιμές μας (σταθερές από το 2008) και διαλέξτε από την ευρεία σειρά επαγγελματικών προϊόντων υψηλής ποιότητας της Kemon
!

 
βιοοικολογική περιποίηση   Villa Lodola Τα πρώτα ποιοτικά προϊόντα περιποίησης μαλλιών και σώματος με βιο - οικολογικά πιστοποιητικά.
     
Με εκχύλισμα Γιαούρτης   YO.COLORING fast  fast mousse!
  Χρωμοαφρός για άνδρες και γυναίκες, ο οποίος αποκαθιστά το χρώμα εύκολα και γρήγορα. Χωρίς αμμωνία, χωρίς PPD.
     
Με εκχύλισμα Ινδοκάλαμου   kroma-life
Χρωμοθεραπεία η οποία σε 3 μόνο λεπτά χρωματίζει, ανανεώνει την βαφή και προσφέρει αναδόμηση και προστασία.
     


Ο στόχος της DiCOαγοράς

Τα προϊόντα που προσφέρονται από την DiCO Professional Welfare Solutions είναι εγγυημένης ποιότητας και γι΄αυτόν ακριβώς τον λόγο διατίθενται μόνο σε επιλεγμένα κομμωτήρια και μόνο από εξουσιοδοτημένους αντιπροσώπους. Αφουγκράζοντας την επιθυμία του κοινού να γνωρίσει από κοντά τα προϊόντα που διαθέτουμε, δημιουργήσαμε την DiCOαγορά: ένα ηλεκτρονικό κατάστημα σύμφωνο με τα Ευρωπαϊκά πρότυπα ασφάλειας και λειτουργικότητας, το οποίο δίνει την δυνατότητα σε επαγγελματίες και καταναλωτές να έρθουν σε επαφή με τα προϊόντα που προσφέρουμε εύκολα, γρήγορα και άνετα.
Η DiCOαγορά σχεδιάστηκε για να διευκολύνει την γνωριμία του καταναλωτή με εξειδικευμένα προϊόντα περιποίησης και θεραπείας. Προτρέπουμε ωστόσο τους αγοραστές να απευθύνονται στα κομμωτήρια-συνεργάτες μας για την σωστή και αποτελεσματικότερη χρήση του κάθε προϊόντος. Πρόκειται για επαγγελματίες τους οποίους η DiCO εμπιστεύεται για να σας συμβουλέψουν, να σας βοηθήσουν να επιλέξετε το κατάλληλο προϊόν για τον δικό σας τύπο μαλλιών και φυσικά να σας εξυπηρετήσουν χρησιμοποιώντας τα ποιοτικά προϊόντα που διαθέτουμε.
Αυτός είναι και ένας λόγος για τον οποίο δεν διατίθενται όλα τα προϊόντα μας στο ηλεκτρονικό κατάστημα: πολλά από αυτά προορίζονται μόνο για επαγγελματίες και η εγγύησή των προϋποθέτει εξειδικευμένες κομμωτικές γνώσεις.
Επικοινωνήστε μαζί μας για να σας προωθήσουμε στο κοντινότερο κομμωτήριο ή προμηθευτή της περιοχής σας που διαθέτει τα προϊόντα μας.


Περίληψη των Όρων Χρήσης της DiCOαγοράς

Προσοχή: Η χρήση της DiCOαγοράς διέπεται από τους Όρους Χρήσης τους οποίους καλείστε να διαβάσετε προσεκτικά. Σκοπός αυτής της περίληψης είναι απλώς να διευκολύνει τον ενδιαφερόμενο δίνοντας μία γρήγορη, γενική εικόνα των όρων και ως εκ τούτου δεν δύναται υποκαταστήσει το πλήρες κείμενο των Όρων Χρήσης.
Κάνοντας χρήση του ηλεκτρονικού καταστήματος DiCOαγορά αποδέχεστε ανεπιφύλακτα και τους Όρους Χρήσης.


Ταυτότητα
Η DiCOαγορά είναι ένα ηλεκτρονικό κατάστημα της DiCO Professional Welfare Solutions, όπου διατίθενται προϊόντα προσωπικής περιποίησης υψηλής ποιότητας και απόδοσης με εγγύηση ως προς την προέλευση και την αυθεντικότητά των.

Τιμολόγηση, χρεώσεις αποστολής
Οι αναγραφόμενες τιμές συμπεριλαμβάνoυν τον Φ.Π.Α. Τα έξοδα αποστολής είναι για αποστολή εντός Αττικής 5?, για αποστολή εκτός Ατικής 9?. Παραγγελίες άνω των 50? αποστέλονται δωρεάν.

Πληρωμή
γίνεται με αντικαταβολή (πληρωμή τοις μετρητοίς με την παράδοση). Επιπλέον χρέωση για την υπηρεσία αντικαταβολής: 1,30 Ευρώ.

Ακύρωση ή τροποποίηση παραγγελίας
είναι δυνατή μέσω τηλεφωνικής ή ηλεκτρονικής επικοινωνίας με την DiCO και μόνο την ίδια ημέρα πραγματοποίησης της παραγγελίας (ή, σε περίπτωση αργίας, την επόμενη εργάσιμη).

Παρακολούθηση της παραγγελίας
γίνεται μέσω δύο μηνυμάτων e-mail, ένα μετά την πληρωμή της παραγγελίας σας και ένα μετά την αποστολή της από την DiCO. Με το δεύτερο μήμυμα ολοκληρώνεται η σύμβαση εξ αποστάσεως.

Τρόπος και χρόνος αποστολής
Η αποστολή και παράδοση των προϊόντων γίνεται μέσω ταχυδρομείου (ΕΛΤΑ), από 1 εώς 4 εργάσιμες ημέρες από την ημέρα της παραγγελίας, ανάλογα με την διεύθυνση προορισμού. Ωστόσο προσβλέπουμε σε αποστολή το συντομότερο δυνατόν, για να παραλάβετε την επομένη.

Επιστροφές
Σε περιπτώσεις λανθασμένης πώλησης και αποστολής με υπαιτιότητα της DiCO όπως λάθος στην παραγγελιοληψία, στην τιμολόγηση ή στην αποστολή, μπορείτε είτε να μην αποδεχτείτε την παραλαβή εξ αρχής, είτε να επιστρέψετε τα προϊόντα με χρέωση της DiCO την ίδια ή την επόμενη εργάσιμη ημέρα από την ημερομηνία παραλαβής, ενημερώνοντας σχετικά την DiCO. Σε περίπτωση έγκαιρης επιστροφής, Η DiCO αναλαμβάνει την πλήρη επιστροφή των χρημάτων σας το αργότερο εντός 5 ημερών από την ημερομηνία παραλαβής των επεστραμμένων προϊόντων.
Σε κάθε άλλη περίπτωση επιστροφής ή αλλαγής,
πρέπει να επιστρέψετε τα προϊόντα την ίδια ή την επόμενη εργάσιμη ημέρα από την ημερομηνία παραλαβής όγω της εγγύησης των προϊόντων περιποίησης), ενημερώνοντας σχετικά την DiCO και βαρύνεστε με όλα τα έξοδα αποστολής για την αλλαγή ή επιστροφή. Αλλαγές η επιστροφές διεκπαιρεώνονται όποτε και όταν αυτό κρίνεται δυνατό από την DiCO.

Ασφάλεια
Η DiCO λαμβάνει όλα τα μέτρα για την μέγιστη δυνατή ασφάλεια των προσωπικών δεδομένων σας και το απόρρητο των ηλεκτρονικών συναλλαγών.

Δικαιώματα πνευματικής ιδιοκτησίας
Απαγορεύεται οποιαδήποτε αντιγραφή και αναδημοσίευση περιεχομένου, σχεδίων, γραφικών ή φωτογραφιών των διαδικτυακών τόπων της DiCO χωρίς έγγραφη άδεια της τελευταίας.

Επικοινωνία
Εάν έχετε απορίες ως προς την λειτουργία της DiCOαγοράς ή επί των όρων χρήσης της, επικοινωνήστε μαζί μας.


Οδηγός εκτέλεσης της παραγγελίας σας σε 3 βήματα

ΒΗΜΑ 1: επιλέξτε τα προϊόντα που επιθυμείτε
Τοποθετήστε το προϊόν που θέλετε στον κάλαθο αγορών πατώντας το πλήκτρο «DiCOagora» που βρίσκεται κάτω από την τιμή του. Μπορείτε να εισαγάγετε τον αριθμό τεμαχίων που επιθυμείτε.
Στον κάλαθο αγορών μπορείτε να αλλάξετε τον αριθμό τεμαχίων ή να διαγράψετε ένα προϊόν γράφοντας «0» στο πεδίο ποσότητας και πατώντας «ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ».
Πατώντας «ΠΛΗΡΩΜΗ», ζητούνται τα στοιχεία αποστολής σας.

ΒΗΜΑ 2: εγγραφείτε και εισαγάγετε τα στοιχεία σας
Εάν είστε ήδη εγγεγραμμένος χρήστης: απλώς εισάγετε το όνομα χρήστη και τον κωδικό σας και πατάτε «ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΗ» για να καταχωρήσετε την παραγγελία σας και να προχωρήσετε στην πληρωμή (ΒΗΜΑ 3).
Εάν παραγγέλνετε για πρώτη φορά: Τα στοιχεία που εισαγάγετε κατά την εγγραφή σας πρέπει να είναι σωστά και ευανάγνωστα για να αποφεύγονται λάθη στην αποστολή. Επίσης, η διεύθυνση που δηλώνετε στην εγγραφή σας πρέπει να ταυτίζεται με την διεύθυνση αποστολής του προϊόντος. Εάν επιθυμείτε αποστολή σε διεύθυνση διαφορετική από την δική σας, συμπληρώστε τα απαραίτητα στοιχεία στο πεδίο «παρατηρήσεις».
Υπάρχει η δυνατότητα έκδοσης τιμολογίου, αρκεί να συμπληρώσετε τα απαραίτητα στοιχεία στο πεδίο «παρατηρήσεις» της εγγραφής.
Πατώντας «ΕΓΓΡΑΦΗ» ολοκληρώνετε την εγγραφή σας.

ΒΗΜΑ 3: ολοκληρώστε την παραγγελία σας
Σας ζητείται άλλη μία φορά η εισαγωγή του ονόματος χρήστη και του κωδικού σας για να συνδεθείτε και να προχωρήσετε στην πληρωμή. Πατώντας «ΣΥΝΔΕΣΗ» ολοκληρώνετε την παραγγελία σας και δίνετε εντολή εκτέλεσης και αποστολής (θα λάβετε αντίστοιχα μηνύματα email). Πληρώνετε με αντικαταβολή (τοις μετρητοίς με την παράδοση).

Θα χαρούμε να σας εξυπηρετήσουμε!


 
άρρεν
λάμψεις
επίκαιρα
DiCOmmended


   
  Aρχική Σελίδα / DiCOαγορά επιστροφή στην κορυφή  
footer logo
DiCO Professional Welfare Solutions | Τ.Θ. Γ40, 19014 Καπανδρίτι Αττικής | τηλ./fax: +30 210 6200404 | e-mail
© Copyright Ιαν.2009/Ιουλ.2010, DiCO Professional Welfare Solutions. Με επιφύλαξη παντός νόμιμου δικαιώματος.
Απαγορεύεται η αναδημοσίευση οποιασδήποτε μορφής περιεχομένου χωρίς άδεια. Κάθε πρόσβαση, θέαση ή χρήση υπόκειται στους εξής Όρους Χρήσης.