DiCO Beauty Bloggers Guide

Ευχαριστούμε για το ενδιαφέρον σας! Σε αυτόν τον οδηγό θα βρείτε όλες τις απαραίτητες πληροφορίες και οδηγίες που θα χρειαστείτε προκειμένου να δημιουργήσετε διαγωνισμούς, stories και posts με φωτογραφίες και βίντεο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης για όλα τα brands της DiCO Professional Welfare Solutions.

Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ

Η DiCO Professional Welfare Solutions είναι ένας οίκος εταιρειών με 30 χρόνια επιτυχημένης πορείας στην αγορά επαγγελματικών καλλυντικών στην Ελλάδα. Θεωρείται πρωτοπόρος στην Ελλάδα στην διάθεση φυτικο-επαγγελματικών προϊόντων με άριστο αποτέλεσμα για επαγγελματίες και καταναλωτές. Εστιάζουμε σε καλλυντικά υψηλών προδιαγραφών, τα οποία πληρούν αυστηρές πιστοποιήσεις ποιότητας, ενώ εναρμονίζονται πλήρως με την έννοια της βιωσιμότητας και της κυκλικής οικονομίας: τα προϊόντα στο χαρτοφυλάκιό μας δεν δοκιμάζονται σε ζώα, και παραγωγή τους γίνεται σε μεγάλο βαθμό με ανανεώσιμες πηγές ενέργειας, χρησιμοποιώντας φυτικά συστατικά και ανακυκλωμένες συσκευασίες.

ΤΑ BRANDS ΚΑΙ ΤΑ ΚΑΝΑΛΙΑ ΔΙΑΘΕΣΗΣ

Urban Veda (skin care) – διατίθενται σε φαρμακεία και beauty stores και σημεία χονδρικής που εστιάζουν στην φυτικο-επαγγελματική περιποίηση

Nayo Color System (hair color line, της Kemon) – διατίθενται σε καλά κομμωτήρια που εστιάζουν στην φυτικο-επαγγελματική περιποίηση

Hair Manya (haircare, της Kemon) – διατίθενται σε καλά κομμωτήρια που εστιάζουν στην φυτικο-επαγγελματική περιποίηση

Actyva Bio (haircare, της Kemon) – διατίθενται σε καλά κομμωτήρια και beauty stores που εστιάζουν στην οργανική περιποίηση

Marrakesh Haircare (haircare, της Earthly Body) – διατίθενται σε καλά κομμωτήρια και σημεία χονδρικής που εστιάζουν στην φυτικο-επαγγελματική περιποίηση

Hemp Seed (body care, της Earthly Body) – διατίθενται σε beatuy stores και organic stores που εστιάζουν στην φυτικο-επαγγελματική περιποίηση

VolumeOn (haircare, φυτικές ίνες πύκνωσης) – διατίθενται σε καλά κομμωτήρια, beauty stores και σημεία χονδρικής με φυτική περιποίηση

Norvell / Ultra Vivid (skin care, αυτομαύρισμα) – διατίθενται σε επαγγελματίες στο χώρο της ομορφίας που προσφέρουν υπηρεσίες αυτομαυρίσματος (υπηρεσίες νυχιών, κέντρα αισθητικής, κομμωτήρια, tatoo artists)

Togethair (haircare)πρόσφατο λανσάρισμα στην Ελλάδα, διατίθενται σε καλά κομμωτήρια που εστιάζουν στην φυτικο-επαγγελματική περιποίηση

Nature Eva (φυτική μόνιμη ισιωτική Brazilian)αποκλεστικά για εφαρμογή στο κομμωτήριο απο επαγγελματίες και μόνο

ΟΔΗΓΙΕΣ ΓΙΑ POSTS

Οδηγίες για βίντεο / Youtube / φωτογραφίες / διαγωνισμούς κτλ.

Πόσα προϊόντα επιλέγουμε;

  • Για product review επιλέγετε έως 2 προϊόντα κατά προτίμηση απο την ίδια σειρά ή εταιρία
  • Για διαγωνισμούς επιλέγετε έως 3 προϊόντα κατά προτίμηση απο την ίδια σειρά ή εταιρία

Mπορούμε να συνδυάσουμε διαφορετικά brands, πάντα όμως του ίδιου παραγωγού, για παράδειγμα 1 προϊόν απο την σειρά Hair Manya της Kemon, μαζί με ένα προϊόν απο την σειρά Actyva πάλι της Kemon.

Δεν συνδυάζουμε προϊόντα απο διαφορετικούς παραγωγούς, για παράδειγμα 1 προϊόν της Urban Veda με ένα προϊόν της Marrakesh.

Πού βρίσκουμε πληροφορίες για τα προϊόντα και την εφαρμογή τους;

Μπορούμε να μελετήσουμε τα προϊόντα, την εφαρμογή τους και συστατικά τους στα αντίστοιχα accounts στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, σε δημοσιευμένα άρθα online beauty περιοδικών, και σε ιστοσελίδες όπως για παράδειγμα την bioepoque.gr. Μαζί με τα προϊόντα θα λάβετε επίσης και τα αντίστοιχα φυλλάδια (δεν φωτογραφίζουμε τα φυλλάδια για τα posts), καθώς και τις οδηγίες χρήσης που έχουν επιπλέον πληροφορίες.

Πώς θα παραλάβουμε τα προϊόντα που διαλέξαμε;

Για να επιλέξετε ποιά προϊόντα θέλετε, θα χρειαστεί να κάνετε την παραγγελία σας μέσα από την σελίδα ενός απο τα ηλεκτρονικά καταστήματα που συνεργαζόμαστε:

Μεταβείτε στην σελίδα: www.bioepoque.gr

Επιλέγετε τα προϊόντα που έχετε μελετήσει. Προχωράτε με την παραγγελία σας, συμπληρώνετε κανονικά όλα τα στοιχεία που είναι απαραίτητα για την αποστολή των προϊόντων, και στις σημειώσεις γράφετε τον κωδικό “blogger2020” και το όνομα του προφίλ σας στο Instagram / FB / youtube. Το τμήμα marketing θα ελέγξει την παραγγελία σας και αυτή θα σας αποσταλεί μέσα στις επόμενες 2-4 εργάσιμες μέρες εντελώς δωρεάν και χωρίς έξοδα αποστολής.

(σημείωση: ΔΕΝ αναφέρουμε ή κάνουμε tag τα κοινωνικά μέσα της σελίδας που κάνουμε την παραγγελία, σε αυτήν την περίπτωση την bioepoque.gr. Για συνεργασία με την ιστοσελίδα bioepoque.gr πρέπει να απευθυνθείτε στο info@bioepoque.gr)

Tips για τα posts:

Για τις φωτογραφίες & βίντεο που θα ανεβάσετε στο προφίλ σας είτε σαν story είτε σαν post, θα πρέπει να βρίσκεστε σε περιβάλλον με καλό φωτισμό, να φαίνονται όλα τα προϊόντα της σειράς και ιδανικά κανένα άλλο αντικείμενο που να είναι branded.

Μπορούν να χρησιμοποιηθούν διάφορα άλλα αντικείμενα που μπορεί να βελτιώσουν στιλιστικά το αποτέλεσμα (δικής σας επιλογής).

Κάνουμε tag το brand των αντίστοιχων λογαριασμών κοινωνικών δικτύων, και των ελληνικών (π.χ. Urban Veda Greece) και των official accounts (π.χ. Urban Veda).

Δίνουμε έμφαση και προτεραιότητα στις πιστοποιήσεις που έχουν λάβει τα προϊόντα, είναι ένα πολύ σημαντικό κομμάτι του brand, ειδικά αν πρόκειται για μια σειρά με 100% vegan και cruelty free προϊόντα όπως πχ. η Marrakesh και η Hemp Seed.

Εστιάζουμε σε hashtags με τα χαρακτηριστικά και τις πιστοποιήσεις των brands όπως για παράδειγμα #vegan, #suntan, #crueltyfree #therapy #kemon #urbanveda #naturalhaircare #φυτικηπεριποίηση #φυτικοεπαγγελματικήπεριποίηση #dico_professional κτλ.

Αποφεύγουμε να δείχνουμε δείγματα (φακελάκια) ή φυλλάδια που μπορεί να έχουν έρθει με την παραγγελία μας. Μπορούμε όμως να φωτογραφήσουμε τα προϊόντα με τις αντίστοιχες τσάντες που έχουν συνοδεύσει το πακέτο μας.

Ελέγχουμε τα μπουκάλια να μην έχουν αυτοκόλητα με οδηγίες χρήσης ή αυτοκόλητα απο το κατάστημα που κάναμε την παραγγελία και εν αναγκή τα αφαιρούμε.


Μελετάμε προσεκτικά τα σύστατικά του προϊόντος και την χρήση του, αναφέρουμε (σωστά) την ονομασία του προϊόντος και του brand του, περιγράφοντας τι κάνει, και δείχνουμε ένα μικρό παράδειγμα εφαρμογής.

Για τους διαγωνισμούς/giveaways, όσοι επιθυμούν να λάβουν μέρος στις κληρώσεις θα πρέπει να αφήσουν ένα σχόλιο στην αντίστοιχη ανάρτηση, κάνοντας tag 2 φίλους και να ακολουθήσουν το brand στα αντίστοιχα ελληνικά προφίλ στο Instagram. Μετά και την κλήρωση, μας ενημερώνετε με τα στοιχεία των νικητών και αναλαμβάνουμε εμείς την αποστολή των δώρων. Θα χρειαστούμε όνομα, επώνυμο, διεύθυνση, ΤΚ, κινητό τηλέφωνο των νικητών καθώς και το προϊόν που κερδίσαν. Εσείς κρατάτε για προσωπική σας χρήση τα τρία προϊόντα που διαλέξατε για τον διαγωνισμό.

Προσοχή: εφόσον στείλετε τα στοιχεία σας πιστοποιείτε ότι είστε άνω των 18 ετών και ότι το περιεχόμενο που παράγετε μπορεί να χρησιμοποιηθεί από την DiCO και τα brands του οίκου για προώθηση και εμπορικούς σκοπούς.

Υπενθυμίζουμε ότι υπάρχει το ενδεχόμενο, μερικά από τα brands μας να έχουν κάποιους περιορισμούς ή συγκεκριμένο σχέδιο για την προώθησή τους, οπότε θα σας ενημερώνουμε για τη διαθεσιμότητα και τις όποιες οδηγίες σχετικά με τα προϊόντα.

Τα links από τα posts, τα reviews ή τα videos που έχετε ανεβάσει, μπορείτε να τα στείλετε στο office – @@ – dico.gr. Σε κάθε περίπτωση μπορείτε να επικοινωνήσετε στο 2106200404.

BLOGGER EVENTS

Στον καινούργιο κτήριο της εταιρείας μας στη Νέα Ερυθραία, υπάρχει showroom, κατάστημα, και seminar room για επαγγελματίες. Σας περιμένουμε να γνωριστούμε απο κοντά!

Μείνετε συντονισμένοι για blogger events και λανσάρισμα καινούριων προϊόντων!

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ AFFILIATE MARKETING

Στο πρόγραμμα Affiliate Marketing μπορείτε να κερδίζετε για κάθε αγορά που γίνεται στην DiCO και προέρχεται μέσα από το δικό σας site, εφόσον έχετε συνδέσει τα αντίστοιχα banners των brands που εσείς προτιμάτε. Μέσω της Linkwise, οι ιστοσελίδες, τα blogs ή τα online shops που συνεργάζονται μαζί μας, τοποθετούν τα banners μας στα σημεία που θέλουν και κερδίζουν ένα ποσοστό από τις αγορές που κάνουν οι επισκέπτες και οι followers αφού κλικάρουν πάνω σε κάποιο banner. Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί μας τηλεφωνικά ή με email.

ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΗ ΛΙΣΤΑ BLOGGERS ΤΗΣ DiCO