Ed Hardy VINTAGE COLLECTION LOVE KILLS COLLECTION ΝΕΕΣ ΣΥΛΛΟΓΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ!
 
  • στέγνωμα
  • ίσιωμα
  • κούρεμα
  • χτένισμα
  • κόσμημα
  • επαφή
  • english
  • εγγραφή
  • συνδέσεις
υπ' όψιν!
eshop EdHardyStyle.gr | Original Accessories | Αποστολή Δωρεάν με παραγελία άνω των 50Ε | Πληρωμή με Αντικαταβολή ή Πιστωτική | Ασφάλεια Συναλλαγής | Τηλ. 210 6200404


Περίληψη Όρων Χρήσης, περί αποστολής και παραλαβής
Ταυτότητα
Το EdHardyStyle.gr και η DiCOαγορά είναι ένα ηλεκτρονικό κατάστημα της DiCO Professional Welfare Solutions όπου διατίθενται μεταξύ άλλων τα υψηλής ποιότητας αυθεντικά εξαρτήματα, εργαλεία και κοσμήματα μαλλιών Ed Hardy.

Τιμολόγηση, έξοδα αποστολής
Οι αναγραφόμενες τιμές συμπεριλαμβάνoυν τον Φ.Π.Α. Τα έξοδα αποστολής είναι 3,8 Ευρώ για αποστολές σε όλη την Ελλάδα. Παραγγελίες άνω των 50 Ευρώ αποστέλονται ΔΩΡΕΑΝ.

Πληρωμή
μπορεί να γίνει μέσω αντικαταβολής (δηλ. τοις μετρητοίς με την παράδοση), μέσω κάρτας (πιστωτικής, χρεωστικής ή προπληρωμένης) Visa, Mastercard ή American Express) ή με κατάθεση σε λογαριασμό ALPHA BANK ή ΕΘΝΙΚΗΣ. Οι υπηρεσίες πληρωμής είναι δωρεάν.

πιστωτική ή αντικαταβολή

Ακύρωση ή τροποποίηση παραγγελίας
είναι δυνατή μέσω τηλεφωνικής ή ηλεκτρονικής επικοινωνίας με την DiCO και μόνο την ίδια ημέρα πραγματοποίησης της παραγγελίας (ή, σε περίπτωση αργίας, την επόμενη εργάσιμη).

Παρακολούθηση της παραγγελίας
γίνεται μέσω δύο μηνυμάτων e-mail, ένα μετά την πληρωμή της παραγγελίας σας και ένα μετά την αποστολή της από την DiCO. Με το δεύτερο μήμυμα ολοκληρώνεται η σύμβαση εξ αποστάσεως.

Τρόπος και χρόνος αποστολής, διαθεσιμότητα προϊόντων
Η αποστολή και παράδοση των προϊόντων γίνεται μέσω εταιρείας ταχυμεταφορέα (courier), από 1 εώς 3 εργάσιμες ημέρες από την ημέρα της παραγγελίας, ανάλογα με την διεύθυνση προορισμού. Ωστόσο προσβλέπουμε σε αποστολή το συντομότερο δυνατόν, για να παραλάβετε την επομένη (εάν τα προϊόντα είναι άμεσα διαθέσιμα). Εάν όχι θα σας ενημερώσουμε για τον χρόνο παραλαβής.

Επιστροφές
Σε περιπτώσεις λανθασμένης πώλησης και αποστολής με υπαιτιότητα της DiCO (όπως λάθος στην παραγγελιοληψία, στην τιμολόγηση ή στην αποστολή), μπορείτε είτε να μην αποδεχτείτε την παραλαβή εξ αρχής, είτε να επιστρέψετε τα προϊόντα με χρέωση της DiCO την ίδια ή την επόμενη εργάσιμη ημέρα από την ημερομηνία παραλαβής, ενημερώνοντας σχετικά τηλεφωνικώς ή μέσω email. Σε περίπτωση έγκαιρης επιστροφής, Η DiCO αναλαμβάνει την πλήρη επιστροφή των χρημάτων σας το αργότερο εντός 5 ημερών από την ημερομηνία παραλαβής των επεστραμμένων προϊόντων. Τα προϊόντα που επιστρέφονται για λόγους λανθασμένης πώλησης/αποστολής πρέπει να μην έχουν χρησιμοποιηθεί και να επιστρέφονται στην αρχική τους συσκευασία, άθικτα.
Σε περίπτωση που κάποιο προϊόν είναι ελαττωματικό και καλύπτεται από την εγγύησή του, μπορείτε να το επιστρέψετε (στην αυθεντική συσκευασία του). Σε περίπτωση που η εγγύηση όντως ισχύει, η DiCO αναλαμβάνει την αντικατάστασή του ή την επιστροφή των χρημάτων σας (σε περίπτωση που κάποιο μοντέλο δεν υπάρχει πλέον). Με εγγύηση ενός έτους καλύπτονται όλες οι συσκευές (πιστολάκια και σίδερα) Ed Hardy. Τυχόν αλλαγές ή επιστροφές για οποιουσδήποτε άλλους λόγους γίνονται στον βαθμό που αυτό είναι δυνατό (π.χ. διαθεσιμότητα), με έξοδα του Πελάτη.

Απόλυτη ασφάλεια συναλλαγής
Η DiCO λαμβάνει όλα τα μέτρα για την μέγιστη δυνατή ασφάλεια των προσωπικών δεδομένων σας και το απόρρητο των ηλεκτρονικών συναλλαγών. Τα στοιχεία αποστολής και το email του Πελάτη καταχωρούνται μέσω κρυπτογράφησης SSL και χρησιμοποιούνται αποκλειστικά και μόνο για την αποστολή των παραγγελιών ή για δελτία τύπου εάν το επιλέξει ο Πελάτης. Oι συναλλαγές μέσω πιστωτικών καρτών γίνονται με το σύστημα ασφαλούς χρεώσεως Alpha e-Commerce της Alpha Bank με υψηλό επίπεδο ασφαλείας μέσω κρυπτογράφησης τελευταίας τεχνολογίας και βάσει των προδιαγραφών VbV (Verified by Visa) και MasterCard SecureCode.

Επικοινωνία
Εάν έχετε απορίες ως προς την λειτουργία του EdHardyStyle.gr ή της DiCOαγοράς, επικοινωνήστε μαζί μας.


Προσφορές και Εκπτώσεις

Εκπτώσεις σε προϊόντα εμφανίζονται κάτω από την τιμή των προϊόντων. Άλλες, γενικές εκπτώσεις ορίζονται όπως αναγράφεται στην σελίδα προσφορών DiCOmmended ή στην παρούσα παράγραφο. Οι εκπτώσεις και οι προσφορές ισχύουν μέχρι απόσυρσής των, μέχρι εξαντλήσεως των αποθεμάτων, ή/και έως την ημερομηνία που αναγράφεται στην εκάστοτε έκπτωση.
Εάν διαθέτετε κουπόνι έκπτωσης εξαργυρώστε το κάνοντας την παραγγελία σας και σημειώνοντας τον κωδικό (με μικρά λατινικά γράμματα, χωρίς κενά) στο ειδικό πεδίο όταν καταχωρήσετε τα στοιχεία σας.


Οδηγός εκτέλεσης της παραγγελίας σας σε 3 βήματα

ΒΗΜΑ 1: επιλέξτε τα προϊόντα που επιθυμείτε
Τοποθετήστε το προϊόν που θέλετε στον κάλαθο αγορών πατώντας το πλήκτρο «DiCOagora» που βρίσκεται κάτω από την τιμή του. Μπορείτε να εισαγάγετε τον αριθμό τεμαχίων που επιθυμείτε, ή διαφορετικά προϊόντα.
Στον κάλαθο αγορών μπορείτε να αλλάξετε τον αριθμό τεμαχίων ή να διαγράψετε ένα προϊόν γράφοντας «0» στο πεδίο ποσότητας και πατώντας «ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ».
Στον κάλαθο αγορών πατήστε «ΠΛΗΡΩΜΗ».

ΒΗΜΑ 2: επιλογή τρόπου πληρωμής, στοιχεία αποστολής
Επιλέξτε τρόπο πληρωμής (με ΠΙΣΤΩΤΙΚΗ, με ΑΝΤΙΚΑΤΑΒΟΛΗ ή με ΚΑΤΑΘΕΣΗ σε ALPHA BANK).Τα στοιχεία που εισάγετε κατά την εγγραφή σας πρέπει να είναι ίδια με τα στοιχεία της κάρτας σας. Επίσης, η διεύθυνση που δηλώνετε στην εγγραφή σας πρέπει να ταυτίζεται με την διεύθυνση αποστολής του προϊόντος. Εάν επιθυμείτε αποστολή σε διεύθυνση διαφορετική από την δική σας, συμπληρώστε τα απαραίτητα στοιχεία στο πεδίο «παρατηρήσεις».
Υπάρχει η δυνατότητα έκδοσης τιμολογίου, αρκεί να συμπληρώσετε τα απαραίτητα στοιχεία στο πεδίο «παρατηρήσεις» της εγγραφής.
Πατώντας «ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΗ» ολοκληρώνετε την παραγγελία σας. Εάν είχατε επιλέξει πληρωμή με κάρτα, προχωράτε στην εισαγωγή στοιχείων της πιστωτικής, χρεωστικής ή προπληρωμένης κάρτας σας. Εάν επιλέξατε πληρωμή με κατάθεση, ενημερώνεστε από την DiCO για τον λογαριασμό στον οποίο θα καταθέσετε.

ΒΗΜΑ 3: ολοκλήρωση παραγγελίας (μόνο για πληρωμές με κάρτα)
Στο νέο παράθυρο της ασφαλούς ιστοσελίδας Alpha e-Commerce της Alpha Bank εισαγάγετε τα στοιχεία της κάρτας σας ακολουθώντας τις οδηγίες στην οθόνη
.
Μόλις η παραγγελία αποσταλεί, θα ενημερωθείτε με ξεχωριστό μήνυμα.

Θα χαρούμε να σας εξυπηρετήσουμε!
EdHardyStyle.gr - DiCO Professional Welfare Solutions
αποκλειστικοί αντιπρόσωποι Ed Hardy hair accessories


Προσοχή: ο ιστόχωρος EdHardyStyle.gr ανήκει στην DiCO Professional Welfare Solutions και διέπεται από τους Όρους Χρήσης τους οποίους καλείστε να διαβάσετε προσεκτικά. Σκοπός αυτής της περίληψης είναι απλώς να διευκολύνει τον ενδιαφερόμενο δίνοντας μία γρήγορη, γενική εικόνα των όρων και ως εκ τούτου δεν δύναται υποκαταστήσει το πλήρες κείμενο των Όρων Χρήσης που μπορείτε να διαβάσετε στην κεντρική ιστοσελίδα της DiCO (πλήρες κείμενο Όρων Χρήσης).
Κάνοντας χρήση του EdHardyStyle.gr και του ηλεκτρονικού καταστήματος DiCOαγορά αποδέχεστε ανεπιφύλακτα και τους Όρους Χρήσης.

Δικαιώματα πνευματικής ιδιοκτησίας
Άπαντα τα εμπορικά σήματα προστατεύονται από το Ελληνικό και Διεθνές Δίκαιο περί Εμπορικών Σημάτων. Απαγορεύεται οποιαδήποτε αντιγραφή και αναδημοσίευση περιεχομένου, σχεδίων, γραφικών ή φωτογραφιών του ιστοχώρου χωρίς έγγραφη άδεια της DiCO Professional Welfare Solutions.
© Copyright Μάϊος 2011, DiCO Professional Welfare Solutions. Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώµατος. All rights reserved.
Αρχικός σχεδιασμός και υλοποίηση: DiCO Professional Welfare Solutions, τηλ. 210 6200404.
Πάροχος διακομιστή και υπηρεσιών φιλοξενίας ιστοχώρου: Digitalbox
Ημερομηνία έναρξης ισχύος: 30η Μαΐου 2011. Τελευταία ενημέρωση: 31η Οκτωβρίου 2011.

Τα Ed Hardy στο Facebook!